Reklama
  • Poniedziałek, 9 listopada 2015 (14:05)

    Zielony sos do makaronu

Reklama

Chcesz przygotować spaghetti z oryginalnym sosem? Rozpuść na patelni łyżkę masła, dodaj pół opakowania rozmrożonego i osączonego szpinaku. Smaż 10 minut. Wlej szklankę śmietany (22 proc.), jeszcze chwilę podgrzewaj. Dopraw do smaku czosnkiem, pieprzem, solą i gałką muszkatołową.

Świat kobiety
Więcej na temat:sos do makaronu | sos | S.O.S. | zieloni

Zobacz również

  • Znakomicie podkreślą smak ciasta nadziewanego mięsnym farszem. Przygotuj je nieco wcześniej, by przed podaniem sosy zdążyły się schłodzić w lodówce. Jogurtowy. 3 łyżki gęstego jogurtu wymieszaj... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.