Reklama
  • Piątek, 30 sierpnia 2013 (10:00)

    Majonez z kalafiora

3 różyczki kalafiora gotujemy na parze. Dodajemy 100 ml mleka kokosowego, 1/2 łyżeczki soli i miksujemy na krem.

Reklama

Doprawiamy sokiem z 1/2 cytryny i łyżką musztardy. Taki majonez jest świetnym dodatkiem do warzyw, a także do makaronu z pokrojoną w kostkę papryką i orzeszkami piniowymi.

Olivia
Więcej na temat:z

Zobacz również

  • Składniki na 6 porcji: ● duży pęczek natki pietruszki (ok. 10 dag liści) ● 3/4 szklanki oliwy z oliwek ● 4 duże ząbki czosnku ● sól ● pieprz czarny świeżo mielony z młynka ● ocet balsamiczny.... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.