Reklama
  • Piątek, 30 sierpnia 2013 (10:00)

    Majonez z kalafiora

3 różyczki kalafiora gotujemy na parze. Dodajemy 100 ml mleka kokosowego, 1/2 łyżeczki soli i miksujemy na krem.

Reklama

Doprawiamy sokiem z 1/2 cytryny i łyżką musztardy. Taki majonez jest świetnym dodatkiem do warzyw, a także do makaronu z pokrojoną w kostkę papryką i orzeszkami piniowymi.

Olivia
Więcej na temat:z

Zobacz również

  • Na suchej patelni upraż na złoty kolor po 50 g orzechów nerko wca i pestek słonecznika. Wsyp je do blendera i zmiksuj. Dodaj posiekany pęczek natki i 3-4 łyżki oliwy, ponownie blenduj. Pesto... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.