Reklama
  • Piątek, 17 lutego 2017 (14:05)

    Cebulowy winegret

Składniki: 6 łyżek oliwy z oliwek, łyżka octu balsamicznego, łyżka octu winnego, 3 szalotki, pęczek szczypiorku, łyżeczka musztardy miodowej, sól, biały pieprz.

Reklama

Wymieszaj ocet z oliwą, musztar dą, dopraw solą i pieprzem. Gdy uzyskasz jednolitą konsystencję, dodaj posiekane szalotki i szczypiorek. Dokładnie wymieszaj.

Świat & Ludzie

Zobacz również

  • Na suchej patelni upraż na złoty kolor po 50 g orzechów nerko wca i pestek słonecznika. Wsyp je do blendera i zmiksuj. Dodaj posiekany pęczek natki i 3-4 łyżki oliwy, ponownie blenduj. Pesto... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.